MMF i Svjetska banka u RH

Bez autora
Nov 09 2010

Izaslanstvo Međunarodnoga monetarnog fonda ovaj će tjedan provesti u Hrvatskoj. Boravak su počeli sastankom u Ministarstvu financija i Hrvatskoj narodnoj banci. Teme razgovara su projekcije monetarne i fiskalne politike za buduće razdoblje te mjere za oporavak gospodarstva. Kao i pri svakom posjetu, predviđeni su razgovori s predstavnicima Vlade, Ureda predsjednika, banaka te Svjetske banke u Hrvatskoj. U Zagrebu je danas i regionalni direktor Svjetske banke za Srednju Europu Peter Harrold koji se sastaje s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor.

MMF i Svjetska banka u RHIzaslanstvo Međunarodnoga monetarnog fonda ovaj će tjedan provesti u Hrvatskoj. Boravak su počeli sastankom u Ministarstvu financija i Hrvatskoj narodnoj banci.

Teme razgovara su projekcije monetarne i fiskalne politike za buduće razdoblje te mjere za oporavak gospodarstva.

Kao i pri svakom posjetu, predviđeni su razgovori s predstavnicima Vlade, Ureda predsjednika, banaka te Svjetske banke u Hrvatskoj.

U Zagrebu je danas i regionalni direktor Svjetske banke za Srednju Europu Peter Harrold koji se sastaje s predsjednicom Vlade Jadrankom Kosor.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik